Exclusief in Nederland: Yale's Dr. Laurie Santos geeft haar wereldberoemde'The Science of Well-being' masterclass tijdens de WOW-conferentie.

Amsterdam - Dr. Laurie Santos, hoogleraar psychologie aan Yale University, zal haar baanbrekende masterclass "The science of Well-Being" eenmalig in Nederland geven. Dit is een unieke stap die een brug slaat tussen academische excellentie en praktische toepassingen. Deze speciale masterclass zal een hoogtepunt zijn van de World of Well-being (WOW) Week, die gepland staat van 7-11 oktober, en markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het well-being evenement.

WOW probeert een hub te worden op het gebied well-being. Van sociale en mental tot fysieke en financiële well-being. Dit jaar belooft de conferentie onder het thema "De toekomst van Well-being" een unieke ervaring te worden, waarbij inzichten in leiderschap, onderzoek naar een lange levensduur en het nieuwste op het gebied van AI worden gecombineerd om de ultieme strategieën voor well-being te ontdekken.

Het college van Dr. Santos, die de populairste studie van Yale ooit werd en later een wereldwijd fenomeen via het online platform, richt zich op de misvattingen over geluk, de psychologische mechanismen die leiden tot een bevredigend leven en uitvoerbare strategieën om iemands leven te verbeteren well-being. Door deze studie naar de WOW Conference te brengen, verhoogt het evenement niet alleen zijn prestige, maar sluit het ook perfect aan bij zijn missie om de wereld te verbeteren well-being.

De conferentie, georganiseerd door een team van visionairs. Deelnemers krijgen de unieke kans om direct in contact te komen met Dr. Santos en inzichten op te doen die wetenschappelijke nauwkeurigheid combineren met praktische toepasbaarheid, een zeldzame traktatie buiten de met klimop bedekte muren van Yale.

De WOW24-week, met als hoogtepunt de WOW-conferentie, is niet zomaar een evenement op de kalender. Het is een oproep aan leiders, beïnvloeders en ondernemers om te evolueren naar een toekomst waarin well-being niet alleen een individueel maar ook een collectief streven is. Het college van Dr. Santos is een bewijs van de innovatieve aanpak van het WOW team om inhoud te creëren die aansluit bij de meest dringende behoeften van onze tijd.

Opvallende speakers die zich bij Dr. Santos voegen zijn Kelly Weekers, Wouter Kolk, Gunay Usla, Tom Peeters, Bram Schot, Anna Nooshin, Fabrizio Checcinelli, Yeliz Cicek, Jason Silva en Charlie MacGregor, die elk hun unieke perspectief inbrengen in het veelzijdige thema well-being.

Terwijl de WOW conferentie zich opmaakt voor haar allereerste versie tot nu toe, is de verwachting onder de well-being gemeenschap voelbaar. De sessie van Dr. Laurie Santos is klaar om een transformerende ervaring te worden, met praktische wijsheid die deelnemers kunnen toepassen in hun persoonlijke en professionele leven. Het is een levendige herinnering dat het nastreven van geluk, wanneer geleid door de wetenschap en gedeeld in gemeenschap, kan leiden tot diepgaande veranderingen in hoe we leven, werken en met elkaar omgaan.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de WOW Conference en om je plek voor dit mijlpaalevenement te bemachtigen .

Contactgegevens:

  • Tabe Ydo, oprichter, World of Well-being
  • Email:tabeydo@gmail.com

Over WOW: The World of Well-being (WOW) is een baanbrekende onderneming die zich inzet voor de well-being van wereldwijde gemeenschappen. Opgericht door een team van visionairs, wil WOW collectieve actie inspireren voor een gezondere, meer verbonden wereld. Door middel van jaarlijkse evenementen, waaronder de WOW24 Week van Well-being, brengt het toonaangevende denkers, vernieuwers en beïnvloeders samen om kennis te delen, gesprekken aan te zwengelen en verandering te katalyseren.