VOOR ONMIDDELLIJKE PUBLICATIE

Een collectieve week waarin het allerbeste van welzijn en peak performance samenkomt

Amsterdam transformeert tot wereldwijde welzijnshub met WOW: Week of Well-being

Amsterdam, 14 februari 2024 – Amsterdam maakt zich op voor het sensationele debuut van de Week of Well-Being, startend met een vijfdaagse employee challenge op 7 oktober die wordt besloten met een grootse conferentie op de 11e. WOW2024 is toegespitst op de toekomst van well-being en peak performance, voor een publiek dat hun persoonlijke en professionele leven een serieuze boost wil geven. De week sluit af met een spectaculair event in Theater Amsterdam met een grandioze line-up van internationale sprekers en motivators.

In onze hyperverbonden wereld, waarin digitale interacties vaak intieme menselijke connecties overschaduwen, werpt WOW een spotlight op eenzaamheid en mentale gezondheidsproblemen. Het gloednieuwe platform lanceert een reeks bijzondere evenementen, vanuit een unieke, holistische benadering waarin menselijk potentieel gevierd wordt. WOW ontpopt zich in Amsterdam en onderstreept het belang van een radicale shift om sociaal welzijn, een positieve samenleving en de relatie daartussen te bewaken.

De Week of Well-Being trapt groots af met de vijfdaagse collectieve WOW challenge – waarbij werknemers van diverse bedrijven samenkomen, zowel virtueel als in persoon. Elke dag starten en eindigen leiders en hun teams met een check-in en een check-out, en steeds weer een nieuwe uitdaging die bijdraagt aan meer sociaal welzijn. Deelnemers worden ondergedompeld in meeslepende live sessies, meditaties, ademhalingsoefeningen en competitieve uitdagingen. Onder de deelnemende bedrijven bevinden zich onder andere The Social Hub, Technogym, Crisp en Lululemon. Belangstellende partijen die in well-being leadership willen uitblinken, kunnen zich nog steeds hiervoor inschrijven.

De eendaagse WOW conference brengt CEO’s, ondernemers, HR directors, people & culture leaders, professoren, coaches, schrijvers, merken, influencers, trainers en meer samen onder één dak. De vooraanstaande Yale-professor Dr. Laurie Santos, bekend van ‘The Science of Well-being’ – de populairste cursus in de geschiedenis van Yale – voert de line-up aan. Andere bevestigde sprekers zijn onder meer Jason Silva (National Geographic) en Gunay Uslu (voormalig staatssecretaris van Cultuur en Media), naast namen als Kelly Weekers, Wouter Kolk (Ahold), Tom Peeters (Crisp), Yeliz Çiçek (VOGUE), Bram Schot en Anna Nooshin. Ook schuiven wereldberoemde experts aan op het gebied van neurowetenschap, menselijk gedrag, yoga, pilates en mental health. Tijdens de conferentie worden tevens de WOW Awards uitgereikt, ter erkenning van uitmuntend leiderschap in welzijn. Er is ruimte voor maar liefst 1000 deelnemers, die een dag vol interactieve en energieke activiteiten te wachten staat. De ticketverkoop zal starten in de week van 1 maart 2024..

Well-being op een geheel nieuw niveau in de praktijk
Tabe Ydo, oprichter van WOW en auteur van de bestseller ‘One Day’, werkte samen met Monica Kazlauskaite – sleutelfiguur in de baanbrekende ‘Unleash the Power Within’-seminars – voor een enerverend programma. “Bij WOW geloven we dat welzijn een gezamenlijke missie is. Ik hoop dat we een beweging op gang kunnen brengen die de WOW in ieder mens ontketent,” aldus Ydo. De activiteiten verkennen een groot scala aan welzijnsthema’s, onder andere vanuit mentaal-, fysiek-, sociaal- en arbeidsperspectief, met oog voor sociale verbinding, inclusiviteit en duurzaamheid.

Het ontluiken van menselijk potentieel met WOW

De WOW missie is zowel simpel als betekenisvol: het verhogen van welzijn door het versterken van de verbinding met onszelf, anderen en de wereld. WOW: World of Well-being, opgericht door Tabe Ydo, Charlie MacGregor (The Social Hub), Adil Izemrane (Movement On The Ground), Winston Gerschtanowitz en Emile Kuenen (Joolz), is een hub voor welzijn.

NIET VOOR PUBLICATIES

Voor meer info, afbeeldingen, interviews en samenwerkingen:

Roger Brunings | info@rogerbrunings.com | +31(0)6 46 16 21 44

Voor B2B en participatie in de WOW Challenge en Conference: tabe@worldofwellbeing.co