Technogym sluit zich aan bij WOW om wellness binnen bedrijven te transformeren

World of Well-being (WOW), een pionier op het gebied van employee well-being, en Technogym, een leider op het gebied van fitness- en wellnessoplossingen, hebben een strategische stap gezet die het corporate wellness-landschap een nieuwe vorm zal geven. De samenwerking is gericht op de bevordering van holistisch well-being binnen het hele bedrijf. Deze alliantie gaat verder dan conventionele welzijnsprogramma's en introduceert een veelzijdige aanpak om niet alleen de fysieke fitheid te verbeteren, maar om de algehele kwaliteit van leven voor mensen over de hele wereld te verbeteren. Door omgevingen te creëren die alle aspecten van well-being ondersteunen, stellen ze nieuwe normen voor wat het betekent om een gezond, bloeiend individu in de moderne wereld te zijn.

De kern van deze samenwerking is de gedeelde visie van WOW en Technogym om omgevingen te stimuleren waar well-being niet alleen wordt aangemoedigd, maar geïntegreerd is in de structuur van het dagelijks leven en dus ook op de werkvloer. Het is onze missie om het well-being van werknemers wereldwijd te verbeteren en door onze krachten te bundelen met Technogym zijn we beter in staat om een tastbare impact te hebben."Lichamelijke fitheid is een hoeksteen van well-being en beïnvloedt de mentale, sociale en emotionele gezondheid op diepgaande manieren", zegt Tabe Ydo, oprichter van WOW. "Deze samenwerking gaat over het zetten van een nieuwe standaard voor wat het betekent om een gezond, evenwichtig leven te leiden in de snelle bedrijfsomgeving van vandaag." "Het is een samensmelting van onze gedeelde waarden en visie voor een gezondere toekomst".

Technogym, bekend om zijn innovatieve benadering van fitness, brengt zijn expertise in het creëren van geavanceerde wellness-oplossingen in het partnerschap in.
Jasper Bron, Managing Director van Technogym, deelde zijn enthousiasme over het potentieel van de samenwerking om wellness op de werkplek een nieuwe vorm te geven. "Bij Technogym geloven we in de kracht van innovatie om een gezondere levensstijl te stimuleren. Door samen te werken met WOW kunnen we ons bereik en onze impact vergroten en wellness toegankelijker en aantrekkelijker maken voor werknemers over de hele wereld. Dit initiatief gaat over meer dan alleen fysieke fitness; het gaat over het creëren van een wellness-ecosysteem dat ieders reis naar een betere gezondheid ondersteunt."De samenwerking zal te zien zijn op de komende WOW24; Week van Well-being, met dit jaar als thema "De toekomst van Well-being" met de nadruk op een holistische kijk op gezondheid. Het evenement zal innovatieve praktijken en technologieën laten zien, die het belang van een allesomvattende benadering van wellness benadrukken. Deze speakers zullen op het WOW24-evenement een rijke schakering aan ideeën, strategieën en inspiraties voor de toekomst van well-being over sociale, mentale, fysieke, financiële aspecten en nog veel meer naar voren brengen. Sprekers zijn o.a. Laurie Santos, Kelly Weekers, Wouter Kolk, Gunay Uslu, Tom Peeters, Anna Nooshin, Yeliz Cicek, Bram Schot, Jason Silva en Charlie MacGregor.

Bedrijven die zich willen aansluiten bij de beweging en individuen die meer willen weten over de diverse initiatieven die voortkomen uit dit partnerschap, worden aangemoedigd om www.worldofwellbeing.com te bezoeken.